nescafe    nescafe
    alexopoulos
nescafe

klaoudatos

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το dete.gr!

Κερδίστε ένα μαγευτικό 3ήμερο, με διαμονή δύο ατόμων και πρωινό στις εκπληκτικές βίλλες στο ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΑΧΛΩΡΟΥΣ, σε υπερπολυτελείς μεζονετές των 40 τετραγωνικών η κάθε μια! Μπείτε τώρα στο www.dete.gr, κάντε like στην σελίδα και συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση, η οποία θα γίνει 22 Ιανουαρίου!
Το δώρο αφορά σε διανυκτέρευση Παρασκευή και Σάββατο με ανοιχτή ημερομηνία , κατόπιν σχετικής συννενόησης με τον ξενώνα για κράτηση.
Το "Όνειρο Ζαχλωρούς", αποτελείται από τις πολυτελής πέτρινες κατοικίες, παραδοσιακή ταβέρνα,καφετέρια, spa, και την boutique παραδοσιακών προϊόντων.
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Μνήμης για τα 69 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και στα Καλάβρυτα, στις 13 Δεκεμβρίου 1943,με την παρουσία σας στις Εκδηλώσεις Μνήμης για τα 69 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, που κορυφώνονται την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 στη Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων με την τέλεση πάνδημου Μνημοσύνου.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων - Γιώργος Λαζουράς
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 03 Δεκεμβρίου 2012

Έναρξη λειτουργίας χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ανακοινώσε την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του κι αυτή δεν είναι άλλη από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Ο καιρός μας έκανε το χατίρι κι έτσι αρκετές πίστες αν όχι όλες θα υποδεχτούν τους σκιέρ. Περαιτέρω πληροφορίες για την λειτουργία των πιστών και αναβατήρων θα ανακοινωθούν από την διοίκηση του χιονοδρομικού την Παρασκευή το βράδυ. Φυσικά θα λειτουργήσουν και τα σαλέ που θα προσφέρουν ζεστές απολαύσεις με νέα μενού! Όλα είναι έτοιμα ,η συντήρηση τελείωσε και το χιόνι ήρθε! Βγάλτε λοιπόν σανίδες και πέδιλα και ελάτε στα Καλάβρυτα...
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 11 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, μετά το θλιβερό και αναπάντεχο γεγονός του αιφνιδίου θανάτου του Αντιδημάρχου Έργων, Πολεοδομίας και κατά τόπον Αντιδημάρχου για τη Δημοτική Ενότητα Παΐων και Αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Καλαβρύτων και για πολλά χρόνια Δημάρχου της Δάφνης και του Δήμου Παΐων Κώστα Ασημακόπουλου του Σταύρου, συνεδρίασε έκτακτα, στις 13 Δεκεμβρίου 2012 και αφού έλαβε υπόψη του:
1. Την ανεκτίμητη και πολύχρονη προσφορά του Κώστα Ασημακόπουλου στη Δάφνη, στο Δήμο Παΐων, στο Δήμο Καλαβρύτων και στην Αχαΐα γενικότερα. 2. Το μεγάλο έργο που επιτέλεσε για τον τόπο μας, με την αναμόρφωση της Δάφνης και των χωριών του Δήμου Παΐων καθώς και με την εκτέλεση πλήθους έργων σʼ όλες τις τοπικές κοινότητες του νέου ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου μας. 3. Την απλόχερη και ανιδιοτελή συνδρομή και βοήθεια που παρείχε στο Δήμο μας με την πλούσια επαγγελματική του εμπειρία, τις επιστημονικές του γνώσεις, το συντονισμό και την καθοδήγηση της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, τη δωρεάν σύνταξη των αναγκαίων μελετών και την προσωπική εποπτεία και επίβλεψη των έργων μας. 4. Την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες, οι κάτοικοι του Δήμου μας και όλοι όσοι τον γνώριζαν καθώς και το κύρος και τη βαρύτητα που είχε η παρουσία του και η γνώμη του, έναντι των Δημοσίων Αρχών, Φορέων και Υπηρεσιών, αγωνιζόμενος για τα αιτήματα και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας και των τοπικών κοινοτήτων του.
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
1. Να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του, με δαπάνες του Δήμου μας. 2. Να παραστεί σύσσωμο το Συμβούλιο, στην εξόδιο ακολουθία του. 3. Να εκφωνήσει ο Δήμαρχος Καλαβρύτων τον αποχαιρετιστήριο λόγο. 4. Να κατατεθεί εκ μέρους του Δήμου, αντί στεφάνου, στη σωρό του, το ποσό των 1.000 Ευρώ, υπέρ του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου "ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ" Νομού Αχαΐας, κατʼ επιθυμία της οικογένειάς του. 5. Να ονομαστεί η κεντρική πλατεία της Δάφνης, που ο ίδιος κατασκεύασε και αναβάθμισε, σε ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. 6. Να εκφωνείται και να αναφέρεται, από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, το όνομά του, κάθε χρόνο, στις 13 Δεκέμβρη, στον τόπο που άφησε την τελευταία του πνοή, στον τόπο της θυσίας των εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών, στον τόπο όπου επιτέλεσε το χρέος του απέναντι σʼ αυτούς. 7. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να συμπαρασταθεί, με κάθε τρόπο, στη σύζυγό του και στα παιδιά του. 8. Να παραμείνουν κλειστές, αύριο Παρασκευή και από ώρα 10:00 όλες οι υπηρεσίες του Δήμου στα Καλάβρυτα και στις Δημοτικές Ενότητες Παΐων, Κλειτορίας και Αροανίας, σε ένδειξη πένθους. 9. Να αναρτηθούν μεσίστιες οι ελληνικές σημαίες, σʼ όλα τα δημοτικά και δημόσια κτήρια του Δήμου μας. 10. Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό στον τύπο.
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21 Δεκεμβρίου 2012