> Φαγητό στα Καλάβρυτα Αχαιας
nescafe    nescafe
    alexopoulos
nescafe

klaoudatos

Ταβέρνα το Όνειρο της Ζαχλωρούς

Το εστιατόριο προσφέρει παραδοσιακά φαγητά με ντόπια και φρέσκα υλικά, ψητά της ώρας στον ξυλόφουρνο, καλό κρασί και πολλά άλλα εδέσματα.

:: Περισσότερες Πληροφορίες More Information

Παραδοσιακή Ταβέρνα "ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ"

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με τζάκι μπορείτε να απολαύσετε όλη την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με σπιτικά μαγειρευτά, σούβλες, ψητά, σούπες σε προσιτές τιμές. Το κατάστημα αναλαμβάνει κάθε είδους εκδηλώσεις γάμους-βαφτήσεις με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Άνετο παρκινγκ.

Σκεπαστό Καλαβρύτων - ΤΗΛ/ΦΑΞ 2692024550 ΚΙΝ.6977470158/6974515830 More Information

Παραδοσιακή Ταβέρνα Το Τζάκι

Παραδοσιακές και αυθεντικές γεύσεις από το 1980!Φρέσκα εκλεκτά τοπικά προιόντα!Απολαύσετε το φαγητό σας και το κρασί σας στην καρδιά της ιστορικής πόλης των Καλαβρύτων.

:: Περισσότερες Πληροφορίες More Information

Παραδοσιακή Ταβέρνα «ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ»

Αυτό το «γευστικό» κομμάτι της φιλοξενίας στα Καλάβρυτα, καλύπτει από το 1973 η πιο παλιά ταβέρνα των Καλαβρύτων, η ταβέρνα «ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ».

:: Περισσότερες Πληροφορίες More Information

Παραδοσιακή Ταβέρνα «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΌ»

Το Καλαβρυτινό Αγρόκτημα, στο 4ο χλμ Καλαβρύτων -Μεγάλου σπηλαίου σας υποδέχεται καθημερινά για να απολαύσετε μαγικές συνταγές της τοπικής κουζίνας. Με μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών και ψητών ,γουρουνόπουλο, κοκορέτσι ,αρνί σούβλας, ελάφι ,μοσχάρι με κυδώνια, αγριογούρουνο και προβατίνα γιούλμπασι ,σούπες και πολλά μαγειρευτά σίγουρα θα καλυφθεί κάθε σας επιθυμία με ποιότητα σε λογικές τιμές.
4ο χλμ Καλαβρύτων- Μ. Σπηλαίου - τηλ. επικοινωνίας 6980931344 More Information